0

Prodaja felni

Za informacije o cenama felni molimo da nas pozovete na telefone 021 400 300, 021 6393 151 ili nas možete kontaktirati na e-mail: [email protected]

Istovremeno nudimo i mogućnost nabavke raznih vrsta novih aluminijumskih i čeličnih felni iz inostranstva po željama kupca od marki ALUTECADVANTIBROCKBORBET, ALCARCOM4WHEELSDEZENT i sl.

 

Pogledajte modele u katalozima:

PNEUMASTER KATALOG ALU FELNI

Pneumaster katalog felni

BORBET KATALOG ALU FELNI

Aluminijumske felne Borbet

ALCAR KATALOG ČELIČNIH FELNI

Čelične felne Alcar

Rok isporuke je 10 radnih dana od datuma ugovaranja.

Ako ne posedujete gume za sve sezone (all season), trebalo bi da imate komplet letnjih i komplet zimskih guma. Na kraju zime ili leta trebalo bi zameniti set guma. Postoje dve mogućnosti: da vam oba kompleta guma budu montirana na felne i da skladištite gume zajedno sa felnama, ili da skladištite samo gume i da prilikom zamene guma radite montažu/demontažu sa felni.

Najčešće je jednostavnije imati oba kompleta guma montiranih na felne, ali je to i skuplje jer dodatni komplet predstavlja investiciju. Sa druge strane, montaža/demontaža guma na felnu nešto više košta nego prosta zamena celog točka pri čemu se već nakon drugog montiranja guma može oštetiti ili izdeformisati. Ekonomski gledano, na našem tržištu gde su cene vulkanizerskih usluga znatno jeftinije nego u Evropi, ipak je isplativije uvek montirati/demontirati gume.

 

ŠRAFOVI I MATICE

Nudimo : sigurnosne i standarne matice i šrafove za točkove i to  za  aluminijumske i čelične felne.Za bliže informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili maila.

loading