Za informacije o cenama felni molimo da nas pozovete na telefone 021/ 400 300, 021/ 6393 151 ili nas možete kontaktirati na e-mail: info(at)autogumesrdanov.rs

Istovremeno nudimo i mogućnost nabavke raznih vrsta novih aluminijumskih i čeličnih felni iz inostranstva po željama kupca od marki ALUTEC, ADVANTI, BROCK, BORBET, ALCAR, COM4WHEELS, DEZENT i sl.

Modele možete pogledati u katalozima:

PNEUMASTER KATALOG ALU FELNI

felne-katalog-pneumaster

BORBET KATALOG ALU FELNI

felne-katalog-borbet

ALCAR KATALOG ČELIČNIH FELNI

felne-katalog-alcar

Rok isporuke je 10 radnih dana od datuma ugovaranja.

Ako ne posedujete gume za sve sezone (all season), trebalo bi da imate komplet letnjih i komplet zimskih guma. Na kraju zime ili leta trebalo bi zameniti set guma. Postoje dve mogućnosti: da vam oba kompleta guma budu montirana na felne i da skladištite gume zajedno sa felnama, ili da skladištite samo gume i da prilikom zamene guma radite montažu/demontažu sa felni.

Najčešće je jednostavnije imati oba kompleta guma montiranih na felne, ali je to i skuplja opcija jer kupovina dodatnog kompleta guma predstavlja investiciju. Sa druge strane, montaža/demontaža guma na felnu košta nešto više nego prosta zamena celog točka, pri čemu se već nakon drugog montiranja guma može oštetiti ili izdeformisati. Ekonomski posmatrano, na našem tržištu gde su cene vulkanizerskih usluga znatno jeftinije nego u drugim evropskim državama, ipak je isplativije uvek montirati/demontirati gume.

ŠRAFOVI I MATICE

U ponudi imamo sigurnosne i standarne matice, kao i šrafove za točkove za aluminijumske i čelične felne. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona ili maila.